Avís Legal

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

AVÍS LEGAL

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI) s’informa a tots els usuaris i visitants sobre la informació legal relativa a l’empresa propietària del portal ubicat a www.agroforum.cat

Nom: Fundació Món Rural
CIF: G25586066
Adreça: Av. Prat de la Riba, 27, altell 1ª
25008 Lleida (Espanya)
Telèfon: 973229360
Correu electrònic: fmr@fmr.cat

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

La utilització d’aquest lloc web està subjecte a l’acceptació de les següents condicions d’ús. El sol fet d’accedir a aquesta web i utilitzar els seus continguts, implica que l’usuari ha llegit i accepta totes les condicions.

La Fundació Món Rural, es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis de les Condicions Generals i, en general de tots els elements que integren el disseny i la configuració d’aquesta pàgina web. Igualment,  també es reserva el dret de suspendre, temporalment o definitivament, l’accessibilitat a les seves pàgines web.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre , de Protecció de Dades LOPD, garantim la confidencialitat de les dades personals, i el compromís de que cap de les dades personals seran compartides amb altres organitzacions, empreses o persones. L’usuari podrà exercir els seus drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació en compliment del que estableix aquesta llei.

MODALITATS DE REUTILITZACIÓ DE LA INFORMACIÓ

La Llei 37/2007, de 16 de novembre, sobre reutilització de la informació del sector públic, que transposa la Directiva 2003/98/CE del Parlament Europeu i del Consell, regula la reutilització de la informació pública de què disposen les administracions i organismes en què participen majoritàriament, és a dir, el dret de tots els agents potencials del mercat a la reutilització de la informació de les instàncies públiques. D’acord amb aquesta normativa, l’Administració permet la reproducció, la distribució i la comunicació pública de l’obra i, a més, la transformació de l’obra per fer-ne obres derivades, per a tot el món i sense cap limitació temporal, i sempre que no es contradigui amb la llicència o avís que pugui tenir una obra i que és la que preval.

Per reutilitzar la informació, cal seguir les condicions següents:

  1. a) No desnaturalitzar el sentit de la informació.
   b) Citar sempre la font de la informació.
   c) Mencionar la data de l’última actualització de la informació.
   d) Cal citar sempre l’autor o el titular dels drets.

[/av_textblock]

[/av_one_full]

Scroll to Top